Golv idag och så tråkigt

Efter en vecka måste vi faktiskt göra rent golven och JR dammsuga mattorna. Vi gillar ju mattor och det gör Kuma också. Han har börjat få svårt att ta sig upp från golvet då han halkar hela tiden. Jag ställer mig bakom och sätter fötterna i ett V så han har lite stöd för benen. Men på mattorna går det så bra för honom att klara sig själv. Inte så roligt att bli gammal. Det har blivit lite svalare ute +34 idag och det är riktigt skönt.

Någon bloggare sade att vi har en dogwalk och naturligtvis är det så. Detta är en walk för hundar och alldeles bestämt för Turbo. Hon gillar den och kommer med all säkerhet inta den flera gånger om dagen när den är helt klar.

Idag har inte JR arbetat med trädäcket då vi haft annat för oss. Det räcker med golven tycker jag och eftersom jag är arbetsledare så får alla lyda mig och här kan ni läsa JR. Sedan satt vi ute och lyssnade på dagens sommarpratare som i vårt tycke var väldigt intressant. Riksbankschefen Stefan Ingves. Hade det var mer av den kalibern så hade vi lyssnat mer på sommarpratarna. Men alla de som använder detta som en terapi är vi inte roade av att lyssna på. Då lyssnar vi på en ljudbok istället.

Jag är så förtjust i dessa blad som fångar solens strålar och riktigt glöder. Men det är endast under en stund på eftermiddagen då solen nästan försvinner på framsidan. Jag sitter ofta och tittar på dessa blad. Trädet är hemvist för våra duvor och kanske några småfåglar.

Idag sjönk temperaturen på kvällskvisten så det var riktigt skönt att sitta ute. Tror det var +31 när vi gick in vid halv åtta. Njutbart i högsta grad, Vi tog ett eftermiddagsbad så vi var svala och det var så behagligt. Till och med hundarna tyckte att det var rätt behagligt ute och tog sig en promenad runt huset. Men jag tror solen ändå var rätt stark på baksidan för de kom snabbt tillbaka.

Nu startar vi sista veckan i Juli och i Sverige är det början på hösten. Men här börjar en rätt behaglig månad. Kanske inte lika solsäker men väldigt behaglig när det gäller temperaturen. Lättare för JR att arbeta med dogwalken och hundarna tycker att det är trevligare att vara ute. Just ja, vi behöver köra och köpa mer plankor så det får väl bli nästa vecka kanske.

5 svar på ”Golv idag och så tråkigt

  1. Stackars Kuma, jobbigt med bakbenen när han börjar bli gammal.
    JR kan vara glad för en så omtänksam arbetsledare.

Lämna ett svar