Sista veckan i Juli har börjat

Annonser

Idag är det första arbetsdagen för många som började sin semester vid midsommar. Ångest och en liten depression kanske? Hur många tycker att det är superkul att komma tillbaka till jobbet efter en semester som alltid varit för kort? Kan inte säga att jag tyckt illa om mitt arbete men har inte heller jublat över att semestern varit över. Nu slipper jag ens tänka på att sommaren är slut för det är den inte här nere och jobbar gör jag bara när jag vill och det i min takt. Betalt får jag i min familjs uppskattning och kärlek. Chefen är jag själv.

I dag bjöd jag min älskade JR på en god brunch. Vi stiger ju aldrig upp i ottan så det blir kombinerad frukost och lunch som vi äter. JR tar ju teslan till bagaren och ofta handlar han en del annat också och nu på sommaren är det en del turister så det tar lite tid.

En kopp kaffe, kokt ägg, kiwi och melon med ett gott bröd blev det idag. Smakar så gott när det är varmt ute. Efteråt stoppade jag våra lakan i tvättmaskinen och sedan tvättade jag håret. Ja, det måste man ju göra lite då och då. JR gick ut och fortsatte med dogwalken som faktiskt blev klar idag. Första delen klar då. Satt ute en stund men så seglade en del mörka moln in från väster och en snabb koll visade att det kunde komma tre droppar. Lakanen var torra så jag plockade in dem snabbt. Två åsksmällar och tre droppar blev det innan solen kom fram igen. Jaha, vi får vattna idag då. Men det blev inget bad idag. Vi får väl göra som vissa gör simma i duschen, fast jag har inte förstått hur man gör då. Näe det får bli en vanlig dusch för mig.
Jag idkar ingen slags tortyr utan nu har jag gett mig på att försöka få avokado att rota sig. Ja, man ska göra såhär läste jag. Än så länge inga rötter men de har varit i glasen väldigt få dagar, tre kanske? Roligt att försöka tycker jag och fick väl blodad tand efter att popcorngräset blev så bra. Kostar ju inget extra heller. Uppdatering kommer vare sig det blir något eller inte. Jag lovar att inte dölja något.
Idag är Kuma som vanligt. Vi misstänker att han stigit snett på vänster tass eller ben och haft lite ont, för idag är det inga problem att traska runt eller resa sig. Skönt, suckade vi när vi märkte det.

Ett tag till tänker vi, snälla Kuma ett tag till och kanske får vi det. Tack, för var dag du är hos oss.