En solig dag

Annonser

Av alla dagar som faktiskt är soliga så har vi haft ännu en sådan. Trodde att det skulle bli svalt idag men inte då. Vi fick denna sköna varma sommardag som vanligt och jag drog min sommarklänning över huvudet. Kanske inte den vackraste som finns men så skön. Nej, jag bjuder inte på någon bild på vare sig mig eller klänningen. Men våra badkläder som blev väl använda idag får ni en bild på.

På tork just nu och absolut inte sista gången vi använder dem i sommar. Jag simmar ca 120 meter varje dag nu och känner mig starkare i ryggen och benet. Vi brukar väl bada i nästan en timme och sedan sitter vi under parasollet och lyssnar på vår ljudbok. Trodde aldrig att jag skulle få sådan användning av badrocken som nu. Så skönt att sitta ute och bara vara efteråt. Ett par grader svalare och läskande dryck i glasen.
Jag greppade mig B&D idag och rensade ur rabatten på framsidan. Sedan sopade jag uppfarten som samlat på sig massor av löv och annat skräp. Det har JR lagt i soppåsen nu. Nog kändes det i ryggen men jag bet ihop och gjorde det klart innan jag måste krypa upp till trädäcket.

Igår när jag satte mig ner vid bordet för att vänta på brödet till frukosten, gäspade jag och så låste sig nästan käken sig. Det gjorde jätteont och jag blev lite rädd. Det lossnade men jag är fortfarande lite öm under hakan. Har aldrig varit med om det förut och då blir man ju lite skärrad. Men det verkar ju gå över så det blir nog bra. Men konstigt det att käken låser sig när man gäspar.

Ikväll sitter JR och böjer hattbrättet på sin stetsonhatt, med ett nöjt hummande. Tror han är rätt nöjd med hatten som jag köpte till honom. Gäller att ta hand om sina hattar. Nu har han endast två, en cowboyhatt i läder som han köpte i Italien för hundra år sedan. Den är rätt luggsliten och det är hatten han använder då han arbetar i trädgården. Denna nya också i läder ska nog användas mer sparsamt misstänker jag. Tycker det är snyggt med hatt på karlar. Men det ska vara karlar och inte pojkar.
Törs jag säga att jag inte riktigt är nöjd med detta tema som jag har nu på bloggen? Men jag kan ju inte hålla på att ändra stup i kvarten eller? Jo, visst kan jag det men vet inte om jag har lust. Ska kolla runt lite mer och se om det finns något som jag känner mig mer bekväm med. Så ursäkta om det blir ändringar här.