Fredag och vi har varit ute

Annonser

Vi passar på att vara ute i trädgården nu när vädret är så fint. Det har regnat ordentligt hela natten och var lite fuktigt när vi öppnade dörren i morse, men efter endast någon timme var det torrt. Jag tog in lakanen som jag körde igår kväll och hängde upp dem på ställningen i dressingroom. Satte igång avfuktaren och de är torra i morgon. Sedan var det dags att pressa apelsiner och nu har vi 1,5 liter ren juice. Så gott på morgonen.

JR fortsatte med att sätta stängsel vid häcken. Han fick tydligen hjälp då en del kvistar hamnade här på gröna mattan. Lino hade roligt och han fick en del hjälp av Turbo också. Så roligt att se hur de kommit närmare varandra. Lino är så försiktig och jag tror den perfekta hunden för Turbo. Mitt mammahjärta smälter för varje gest.

Det är så härligt att se hur hundarna njuter av att vara ute och sedan hur trötta de är varje kväll.

JR Blev helt klar idag och en trött men nöjd man satte sig vid bordet på eftermiddagen. Vi blev inte så långvariga där för solen gick i moln och då blir det under tjugo plus. Då går vi inomhus och kurar skymning. Jadå, det gör vi även här när det blir höst.

Finns väl inget tryggare än att ligga bredvid syrran när man tuggar på ett mellanmål. Stolt mamma kan inte låta bli att fota.

Kan inte säga det för många gånger men vi lever ett helt fantastiskt liv här och ångrar inte en enda sekund att vi flyttade till just detta hus och trädgård. För oss och hundarna är det så perfekt det kan bli. Vi har roligt varje dag och tappar aldrig bort varandra. Det jag är glad över är att inte behöva städa ihjäl mig varje vecka. Det blir dammigt och mer än i Sverige så man måste hålla efter annars gror allt igen.

Men livet ska inte endast vara att städa och bygga så efter årets projekt ska vi endast bara vara, Lite plantering och annat pyssel men allt annat får vänta ett tag. Det är en skön känsla. Bara piffing och det gillar jag. Några månader av lugn efter att trädäcket är helt klart och sedan kan utelivet börja igen på allvar. Vintern är kort som tur är.