Snömögel i morse

Jag misstänkte att det skulle ligga kvar så jag var inte särskilt förvånad när jag tryckte upp jalusierna denna morgon.

Eftersom vi har skugga här så ligger det kvar snömögel till Linos förtjusning. Första vintern och detta blir ju gärna en höjdpunkt. Tur för mig att solen värmer så skönt för JR tog teslan till Super-U för helgens inköp. Jag placerade mig utomhus och hade sådan tur att Turbo hellre ville ligga i solen än jaga Lino.

Där stack han och hur kan vi veta när han kommer tillbaka? Hundarna är inte särskilt glada när någon av oss försvinner. Men vi hade en väldigt trevlig eftermiddag ute i trädgården. Jag satt i lä i solen och Turbo låg på gröna mattan.

Nordliga vindar vilka gjorde att det värkte i mitt ansikte. Inte så skönt att vara på baksidan så vi var inte där så länge.

Vi smyger omkring i buskarna och jag blev så kall i ansiktet av blåsten som är nordlig. Så vi gick tillbaka till framsidan som är i solen och bra mycket trevligare.

Isen som var på trädäcket har smält bort och det är så varmt och skönt. Men någon lunch ute blir det absolut inte. Vi åt croquemucieur till lunch idag. Kanske felstavat men gott är det. Vi åt inomhus som sagt och det verkade hundarna tycka vara helt okej . Sedan stannade vi inomhus och hundarna sov tills det var dags för deras middag. JR tände en brasa som gör att värmen inomhus blir så behaglig.

Så trots en isig morgon har vi haft en rätt fin dag då solen värmt upp oss. Turbo är i höglöp och vi är riktigt på tå så hon inte inleder Lino i dåligheter. Men han verkar inte förstå alla inviter så det ska nog gå bra. Andra veckan avklarad och nu går vi in i tredje veckan. Därför har vi inte gjort någon längre tur sedan har det också med att det arbete de gör på vägen ut från oss inte gör det möjligt att köra heller.

Men det är ju vinter som sagt och vi får ta det lite lugnt just nu. Har en fundering på att berätta en del om mitt liv men har svårt att utlämna mig. Men det kan också vara bra att ge ett perspektiv på mitt liv. Vi får se hur jag gör. Det kanske inte alls är intressant för en utomstående att läsa om. Synpunkter tar jag gärna emot.

2 svar på ”Snömögel i morse

  1. Härligt med en solsida att vara på.
    Inomhus med brasa är också underbart.
    Verkar gå bra med hundarna trots löpet.

    • Men det är jobbigt och nu är det koppel på Turbo för hon är så medveten om att hon inte får köra röven i hans nos. Därför springer hon iväg och han hänger på. Ska bli skönt när löpet är över.

Lämna ett svar