Lugn dag ute på trädäcket

Annonser

Solen tittade fram mer och mer ju längre tiden led på morgonen. Så skönt att inte behöva ta på sig en tröja över pyjamasjackan. Vi sitter ju alltid ute en stund och pratar innan vi går in och äter frukost. En skön stund på dagen och som vi tycker en bra början på dagen. Helt annorlunda mot hur vi hade det när vi bodde i Sverige och arbetade.

Lino älskar att ta sig an trädgården på morgonen och känna in allt. Han har Fullt sjå att gå runt innan han är klar att gå in och äta. Vi njöt av solens strålar som värmde så skönt. Men sedan är det gott ,ed något i magen och så gott kaffet smakade idag.

Vi har tagit lite av en kompdag idag för jag kände att mina armar behövde det och JR hade lite ont i ryggen. Vi hade ju en del strul igår med lite olika saker. JR skulle ju skicka in våra uppgifter till advokaten för deklarationen och jag fick assistera där. Sedan var det Netflix som tjafsade. Något med kortbetalningen och efter lite diverse manövrer på tv:n fick jag ordning på det. Sedan var det ett av JR:s kontokort som gått ur tiden och han inte hade ett nytt. Ett samtal till baken som faktiskt har service dygnet runt gjorde så att det kort som tydligen skickats ut makulerades och ett nytt kommer snart på posten. Vi kom på att JR troligen klippt sönder fel kort när det nya kommit. Pjuhh vilket elände det var igår.

Jag satte mig ute och sydde på ett av överkasten vilket är en mycket rofylld sysselsättning. Nöje med nytta och JR satt och läste en tidning med en del nyttig information om nyheter i Frankrike. Vi köper den tidningen varje månad och har haft stor nytta av den informationen som den ger. Vi hade en väldigt skön stund och JR tyckte att det kändes lite som semester eftersom vi bara satt och i princip kopplade av.

Allting har börjat blomma nu och det surrar av getingar och vi ser fjärilar flaxa omkring. Vår härfågel har kommit från Afrika och verkar vilja bosätta sig under våra takpannor även detta år. Lino är mycket nyfiken men vi försöker förklara att den fågeln faktiskt bor här på sommaren. Vår sommarturist haha.

Vet inte om detta är ogräs eller någon slag av sippor men jag tycker om dem och de förebådar varmare tider. Så förflöt vår dag och poff så var dagen slut.

En annan rolig sak är att H bokat resa ner till oss i början av maj. Nu har vi verkligen något att se fram emot. Bra onsdag och nu ser vi fram mot en bra torsdag.