Som en lång utandning

Värmen som är nu har gjort att vi alla mår så bra och trots att det var molnigt idag så kunde vi njuta av dagen. Utan jackor eller ens väst och det är bara så underbart. Så jag har längtat efter denna värme. Vi njuter och idag har jag inte hunnit så mycket eftersom JR ville duscha på förmiddagen. Men det är ju lite tjusning att sitta i en flanellpyjamas på trädäcket en förmiddag. Varmt var det i alla fall.

Men skämt åsido så är det rätt skönt att bara ta det lugnt en hel dag. Nu var ju JR ändå lite på hugget innan han tog duschen och sopade rent på framsidan. Men vem har sagt att man har all tid i världen för dagarna går ju så förbaskat fort. Vi hinner inte hälften av allt vi tänkt oss. Så nu har vi bestämt att det endast ska storhandlas en gång i veckan och onsdagar passar bra. Vi börjar så och får se om det går att hålla.

Nu får det endast vara Lino som har bråttom hos oss och det har han oftast. Men han kan faktiskt ta det lugnt längre stunder nu.

Men varför ska man gå när man kan springa. Det roliga är att han börjar bli mer lydig nu och man ser hur glad han blir när han får beröm. Lille ynglingen börjar bli stor.

Har tänkt köra en maskin med tvätt i morgon eftersom det ska bli soligt igen och då torkar allt på en dag.

Det ser ju lovande ut eller hur?

Lämna ett svar