Vårvindar friska

Rackarns vad det har blåst idag, milda varma vindar men det blir jobbigt att vistas i efter ett tag. Så vi turades om vilket vi oftast gör de dagar vi gör rent golven. Hundarna får vara ute och slipper höra oljudet från snabeldraken, vilket jag också tycker är så skönt. Vi gick in efter den första morgonturen för en stor traktor brummade in på fältet framför oss. Kan ju inte säga vinfältet just nu då det endast är hälften av det kvar. Vi blev lite förbryllade.

Krattar man ett fält om man ska börja gräva grunder där? Det är väl bara att hyvla rent det med en skopa tycker jag. Ja ja, vi får väl se vad som händer.

Det växer på bra nu. Jag är en ivrig påhejare till våra växter. Idag blev jag ännu mer konfunderad över mina tulpaner.

Jag är 100% säker på att jag satte gula lökar här. Men nog tusan ser det ut att komma upp röda tulpaner. Jag fattar ingen ting utan får nog tro att påsen med lökar jag köpte var felmärkt. Ska väl inte vara för kräsen utan glad för att det blommar lite. Men man blir lite häpen faktiskt.

Turbo blir alltid orolig när det blåser och nu ikväll verkar det ha lugnat ner sig så hon sover djupt. Lino har inte brytt sig alls men han ser tydligen katter överallt och kunde han så skulle han klättra upp i träden för att förvissa sig om att det inte är en katt i trädet. För det har ju varit det två gånger tidigare. Men JR har lyckats få ner den och vi hoppas att den lärt sig att det bor kattätande hundar här. Eller ja, de äter nog inte katter men älskar att jaga dem.

Nu börjar en ny vecka med ja vad kan det bli?

Bästa hörnet enligt Lino. Han brukar alltid börja kvällen där och sedan slutar den i sängen. Precis som vi också gör efter en fin kväll med lite pyssel och youtube. Vi följer vissa familjer och människor som seglar eller reser runt i världen. Så roligt att se deras vardag. Men alla har gemensamt att de hoppat av ekorrhjulet och längtat efter ett annat liv. Precis som vi gjorde när vi hamnade här.

2 svar på ”Vårvindar friska

  1. Följer dina tulpaner med spänning och även den andra växtligheten.
    Härligt med varma vindar men dom kan ju vara lite svaga för Turbos skull.

Lämna ett svar