Lite tisdag idag

Blåsten har avtagit och solen har tagit över idag. Jag tyckte att det skulle bli en bra dag att tvätta lakan på. Så det första jag gjorde när vi steg utanför dörren i morse var att köra igång tvättmaskinen. Nu skulle vi tvätta minsann. För idag skulle solen lysa över oss hela dagen. JR satte upp parasollet och vi tog en stund ute innan magarna sade att nu var det dags för frukost. Fast om jag ska vara ärlig så var det hundarna som ville ha något att äta.

Vem kan tro att jag grävt ner gula tulpanlökar här? Inte jag i alla fall. Det är rött hela vägen och jag undrar lite vad som hänt. Jag ville ju ha gula då de verkade så starka och stabila samt skulle bli så fina innan rosorna började blomma. Ja ja det är fina små tulpaner även om de inte är riktigt sådana som jag förväntade mig.

Men det är ju ändå lite färg i det gröna. Man ska inte förakta det som blommar och det är ju så roligt när man ser lite färg. Nu ska jag sluta klaga för de är ju så söta.

Något som är roligt är att det börjar växa lite här och där. Inte bara ogräs utan begonan vid vår bänk har börjat se levande ut. Knoppar tittar fram och det gör mig så glad.

Äntligen händer det. Så känns det som och man blir så glad. Vi blev lite konfunderade när en traktor körde över det fd vinfältet idag. Varför krattar man något som ska byggas över? Snillen spekulerar. Inte för att vi kom fram till något idag men jösses vilken tankeverksamhet vi hade och har.

Så kom kvällen och vi tar en middag med musslor och pommes. Så gott. Och ja lakanen torkade ute idag och luktar så gott.

2 svar på ”Lite tisdag idag

  1. Dina tulpaner är helt förtjusande.
    Nyfiken växer över vad det kommer att bli på vinfältet.

Lämna ett svar