Vardag igen

Vaknade av att Turbo slängde sina bakben på mitt huvud, japp så kom nästa då Lino slängde sig över mina ben. Klart jag fick sendrag i mitt vänstra ben. Det tål inget tryck efter att jag bröt underbenet. Så där var jag uppstigen då. Härligt tyckte båda hundarna och Lino sträckte ut hela sin lekamen där jag nyss låg. Vände sig på rygg och tittade uppfodrande på mig. Så jag satt snällt och kliade honom på magen och Turbo borrade in sitt huvud i JR:s nacke. Han fick minsann sova tyckte hundarna. Kändes en aning orättvist.

Men JR fick uppdraget att köra till Super-U och göra veckans inköp. Jag stannade hemma med hundarna och satte mig ute med överkast nummer två. Är ju klar med det första och när jag är klar med denna ska jag lägga på dem på sängarna. Sedan är det två kvar och de ska bli klara under sommaren. Sedan ska jag köpa nytt tyg till gardiner i hela husbilen. Så i höst när vi kör våra turer kommer det att vara nytt och fräscht.

Visst blir man sugen på ett dopp, men JR har inte satt upp stegen så jag väntar. Vi har faktiskt +17 i vattnet redan. Men nu är den ren och fin så vi får se när premiärdoppet blir.

Under den tid jag satt och sydde lyssnade jag på en podd. Lustigt att den var klar i samma stund som JR backade in Mackan vid huset. Då var det dags att arbeta för mig. Jag är stuvningschef och hjälper till att bära in all mat. Oj, glömde berätta att vår Sydfranska kom vid grinden och gav hundarna var sitt kex. Gissa om hon är populär hos hundarna här på gatan. Hon ger kex till grannens cocerspaniel också.

Vi har haft en av de varmaste dagarna hittills och Lino har inte orkat springa runt så mycket. Men några glädjerusningar har han gjort och tungan hänger som en slips ur munnen.

Äntligen är det riktig vår och nu njuter vi av varenda minut. Det är bra nu.

Dags att sova nu. Sov gott!

2 svar på ”Vardag igen

  1. Poolen ser verkligen inbjudande ut.
    Det gäller att få in allt på rätt plats så man lätt hittar vad man ska ha.

Lämna ett svar