Ännu en vanlig onsdag men ändå ovanlig

Morgonen började som vanligt och vi satt ute i lugn och ro under tiden att vi vaknade till. Men så blev det ett herrans liv och två lösa hundar sprang på Clemencau och kom på vår gata vif grinden. De var inte aggressiva men Lino var helt utom sig. Jag kopplade honom och det verkade som att någon tog in dem i sin trädgård. De verkade helt förvirrade och inte alls hemma här i byn. Den ene hade halsband och naturligtvis kom den rusande förbi en gång till lite senare.

Vi kunde fortsätta med våra morgonsysslor och då kom JR ut och sade att det läckte under handfaten i badrummet. Det tog en stund innan han hittade läckan och sedan kunde jag torka upp allt i min låda. Javisst var det läckan var i min låda. Under tiden bäddade jag sängen och nu ville jag väldigt gärna tvätta mig och borsta tänderna.

Syrenen blommar och det luktar så gott. Men jag håller näsan lite på avstånd. Jag har ju pollenallergi och till min lycka har jag hittat ett nässprey som fungerar och som jag inte blir däckad av. Jag behöver endast ta en dos på morgonen och sedan klarar jag mig.

Skulle berätta om nästa och sista smällen idag för en smäll var det. Det smällde till ute och lät som en bomb. Marken skakade men JR kom snabbt på vad det var då inga sirener eller alarm lät. Det var troligtvis en ljudbang från ett flygplan. JR såg ett flygplan högt uppe och det passerade troligtvis ljudvallen precis ovanför vår by. Jag var precis på väg ut till JR som dammsög poolen och så smällde det. Huvva det var dagens sista överraskning.

Jag satt och sydde på överkastet idag och JR pysslade med diverse trädgårdsarbete som att sopa uppfarten. Lyckades fånga Lino när han tog en rast och visst är han vacker vår lilleman?

Till min förvåning växer popcorngräset och jag ska kanske putta ner fler corn så det blir tätare? Jag älskar när det växer. Var och tittade till rosorna och tror tyvärr att jag missade flera som inte klarat vintern så jag ska köpa fler. Alma är de jag vill ha så det blir lite buskrosor. Hoppas jag hittar det på Jaia när vi kör dit.

Snodde denna bild från min bakgrund på datorn då jag blev helt förälskad i dessa fåglar. De är ju så enormt söta att man bara smälter. Man ska ta var på alla fina stunder, biler och ögonblick i livet för de kommer kanske aldrig igen. God Natt.

5 svar på ”Ännu en vanlig onsdag men ändå ovanlig

  1. Lilleman är så glänsande och vacker och ser så nöjd ut med livet💕 Vilken tur han har haft som kom till er ! Underbart med vovvar😍 Ha en ny fin dag med alla dess kommande “äventyr”!⛱️☀️☀️

  2. Det var ju rejält med oljud och annat den morgonen.
    Lino är verkligen en fin hund.
    Fåglarna är ursöta.

Lämna ett svar