Gårdagsvädret i repris

Vi sov lite längre idag till halv elva och det kändes verkligen som att det är helg. Spelar ingen roll då det ändå var grå himmel som mötte oss när jag tryckte upp jalusien. Ingen av hundarna var speciellt ivriga av att gå ut. Så vi tog det lugnt och det är precis det vi gillar.

Men sedan har det varit full rulle ute och rullen har Lino stått för. Som vanligt ska jag kanske säga.

Jag var inne och vipplade en stund och när jag kommer ut har Mackan fått värsta penisen på taket. Du lämnar den inte såhär var min reaktion. JR hade nämligen tagit av antennen på husbilen och en stor förbannad stång stod upp flera decimeter upp och till råga på allt hade han satt på svart tejp. Det såg rent ut sagt fördjävligt ut. Jag vägrar att åka omkring med husbilen så där var min slutsats. JR suckade och gav med sig och en gummiklubba fick pinnen att att sjunka flera decimeter och den svarta tejpen togs bort. Jag var nöjd och JR fick sinnesfrid.

Regnmolnen svävade runt oss hela dagen men vi hade inte en enda droppe och kunde vistas ute hela dagen. Men vid fem är det middag för hundarna och då går de glatt in. Nu satt vi ute en stund efter det och de kunde göra toalett efter maten. Då brukar vi prata lite om dittan och dattan eller lyssna på en podd. Jag njuter av livet som vi har.

Lever vi franskt? Ja till en del då vi äter fransk mat och har nog tagit till oss en del av den franska kulturen. Men vi romantiserar inte livet här nere utan lever en vardag som de flesta här nere. Vi har inte semester och bor inte någon annanstans. Det är här och nu som gäller. Fluffluffet och de rosa glasögonen finns inte i vårat liv.

Vad tror ni om vädret i morgon? Kan det kanske bli lite sol? Vi hoppas ju på det så håll tummarna okej inte hela natten men en stund på kvällen är okej.

1 svar på ”Gårdagsvädret i repris

  1. Det gör inget om det är lite mulet så länge det är varmt.
    Trevligt vardagsliv är helt underbart.

Lämna ett svar