Min inköpsdag

Härlig morgon och en härlig dag. Vi gjorde oss klara för här skulle det göras av med pengar haha. Jag skulle shoppa och vi var på väg till mina affärer.

Full fart ute på vinfälten idag och säkert hade de fullt upp på en av våra vingårdar också. Men vi hade ett första mål i sikte.

Så iväg ut genom vår bys allé och till det första stället. Det var 34:an och vi skulle leta efter en liten palm var det tänkt. Men JR gick runt i vad vi andra tyckte var en evighet och kom ut tomhänt. Tyvärr verkar stället ha bytt ägare och de verkar ha höjt priserna på alla växter. Men även börjat ta in större träd. Inte vad vi är ute efter. Men vi skulle ändå köra till mitt kära Jaia och köpa lite tuggben till hundarna och klätterrosor till baksidan av huset.

En liten tur in på Castorama och så hade vi precis det jag ville ha. Så vi kände att det var dags att köra hem och lasta ur allt vi köpt. Bästa shoppingdagen på länge.

Låt mig presentera Edith Piaf och Inez Sanches två helt underbara klätterrosor som ska få pryda vår trädgård. En röd som blodet och en spräckliga vitrosa livfulla blomma som kontrast. I morgon ska de få komma i jorden och det kommer att bli så fint.

Sedan vill jag presentera mister Washington som kommer att få sin plats här vid poolen i krukan som står till höger.

Men vi köpte färg och krukan har fått en fin racinggrön färg. Kommer foton på det i morgon när vi planterat alltihop. Känner mig lite som ett barn på julafton, trots att jag betalat för allt.

Fredag i morgon och det är planteringsdag för oss.

3 svar på ”Min inköpsdag

Lämna ett svar