Det blev en blåsig dag idag

Annonser

När jag tryckte upp jalusien i sovrummet som vanligt kunde Lino och jag se hur trädens grenar vajade. Vi brukar sitta så och titta ut på trädgården innan JR vaknar till. En skön stund som vi tycker om båda två. Turbo sover alltid tills JR vaknar. Vi var rejält trötta igår kväll efter vår tidiga morgon.

Vi hade ju som vanligt inte så väldigt blåsigt på framsidan och kunde njuta av lugnet en stund till det började jobbas ute på fältet.

Nejdå, det var inte den gnisslande grävmaskinen som kom utan nu var det betongen som kom. Tror bilen körde fyra eller fem rundor innan allt var klart. Men det hela ser väldigt konstigt ut och jag tycker att det ska bli mycket intressant att se vad det ska bli för ett hus. Vi hörde att de tömde betong på andra sidan bombhuset också men var exakt vet jag inte.

Jag vattnade alla rosor idag och JR har gjort små gropar vid varje ros så att man häller vatten som sedan sakta rinner ned till roten på dem. Jorden är nämligen stenhård här och vattnar man så rinner vattnet bara förbi och väldigt lite rinner ner till rötterna på våra rosor. Tror de mår mycket bättre nu.

När vi gick in för kvällen var hundarna trötta. Men det känns lite konstigt då det fortfarande är ljust väldigt länge. Men i morgon ska det inte blåsa lika mycket så jag tänker köra en maskin med tvätt och JR ska göra våran veckohandling. Börjar bli lite plats i skåpen nu.

Men ikväll tar vi det lugnt och strax blir det sängen för oss alla.