Dagen gick så fort

Annonser

Lite mindre blåst men lagom för att tvätten som jag körde direkt på morgonen skulle torka. Att solen lyste gjorde ju inte dagen sämre. JR skyndade sig iväg för veckoinköpen efter frukosten. Vi har dragit ut på det en dag då det varit mycket resande i veckan tyckte vi.

Med skåpen fyllda och tvätten på tork ute vilade jag min rygg som värkte idag mer än annars. Kanske var det för att jag sopade mattan igår? Vem vet men ont har jag haft så fort jag försökt göra något. Men jag orkade vattna våra växter innan vi gick inomhus för kvällen. Dagens vila gjorde nog gott.

Det är alltid bra att kunna ta det lugnt.

Inte visste jag att jag hade en gul ros men nu har jag tydligen det. Så spröd och fin är den. Så skör som livet är och som man bör vara rädd om.

Idag har jag ritat med blyerts och det ger mig sådan ro och är så meditativt. Tänker försöka med kolkritor om jag får tag i det. Att få använda fantasi och sina händer är helt underbart. Precis som att hålla på med växter. Att se dem förändrat och bli större. Men det jag ritar styr jag själv.

Som ni ser så njuter vi av sommaren och en bit mat ute är ju aldrig fel. Smakar så gott ute.

Det är en ros utsprungen och så vacker den är. Dessa doftar så gott. Nu stundar fredagen och sedan helgen.