Grattis till lilla mig

Annonser

Så var den här min födelsedag. Inte något man ser fram mot när man blir så gammal som jag nu blir. Men vad göra? Det är bara att gilla läget. Vi har haft en bra dag med lite upplevelser.

Lite tegel kom med en kranbil till huset. Jaha, ska det muras på måndag kanske? Ja, vi får väl se hur det blir med den saken. Vi sitter ju lite som på första parkett.

Vår sydfranska kom förbi och hälsade på väg till Super-U förklarade hon, eftersom det var dåligt med ost och bröd hemma. Jag körde min B&D på rabatten vid oleandrarna. Har retat mig ett bra tag på ogräset som växt upp där. Eftersom jag kände mig bättre i ryggen idag körde jag loss på den rabatten. JR krattade upp en massa löv från mangoliaträdet som samlat sig. Det blev en hel säck så gissa om det var behövligt. Jag tog det lugnt så min rygg känns helt okej ikväll.

Men det var allt jag gjorde idag. Någon måtta får det väl vara då man har födelsedag. Klart tyckte Turbo.

Man måste ju vila också och efter en god smörgås så satte vi oss tillrätta och fortsatte att lyssna på vår historiepodd. Idag körde vi slaget om Stalingrad. Visserligen har vi både läst och sett filmer om det men att få allt i från olika vinklar är alltid intressant. Det enda som vi retar oss lite på är att berättaren inte klarar av att benämna olika saker rätt. Men skit samma vi tycker att podden är intressant.

För ett antal år sedan föddes jag till denna värld exakt för kvart i tolv. Ett lördagsbarn blev jag och nu är jag ifylld för nästa år. Känner mig färdig fylld. Tack alla rara men nu kör vi vidare eller hur?