Startar mitt nya år nu då

Det har regnat inatt och var en del vått när vi gick ut denna morgon. Men sedan har vi haft en fin dag med uppehåll och dramatiska moln som seglat runt byn.

Men vi hade både varmt och skönt här i vår lilla by. Jag hade våttorkning på min agenda och JR hittade på ett eget projekt. Något som jag absolut instämmer i och tror blir väldigt bra.

Kullen är borta wow och jag är så glad. Nu ska det bli lite piffing på detta och djädrar i min låda vad fint det kommer att bli. Vi har ju haft stort huvudbry vad vi ska göra här för det har ju rent ut sagt varit ett rent råtthål. Nu är råttorna borta sedan den sista blev middag för tornfalken och det är jag evigt tacksam för. Vänta bara för till veckan ska det hända saker här.

Jag är klar med att klippa rabatten och nu ser den betydligt trevligare ut men uppfarten behöver sopas och JR har lovat göra till veckan. Allt har sin tid och varför ha bråttom. Skynda långsamt eller hur?

Avslutar kvällen med vårrullar och Eurovisioncontest vilket känns bra såhär på mitt nya år.

4 svar på ”Startar mitt nya år nu då

  1. Så fint när kullen var borta. Blir intressant att se vad det kommer att bli där?
    Vad ni håller på hela tiden med att försköna er fina trädgård. Blir ju bara bättre och bättre. Kul att få följa

Lämna ett svar