Midsommar innebär ju semester för många

Midsommardagen bjöd på underbart väder och vi har startat vår panchosemester. Det vill säga att vi inte tänker göra några större projekt nu då det har blivit sommar. Denna sommar ska vi njuta av allt vi gjort. Blommor växter och allt det JR byggt. Men eftersom det är vanlig lördag här och man jobbar som vanligt hade vi en tid hos veterinären kvart över tio. JR körde iväg med Lino och jag stannade hemma med Turbo. Hon fick två råa morötter som tröst. Passade på att bädda sängen och göra rent ett glasfat. När jag var klar tog det inte så lång stund tills JR backade in Mackan framför huset. Turbo blev jätteglad när hon såg Lino.

Veterinären såg en stor förbättring vilket vi också sett men det hade ju kunnat vara önsketänkande från vår sida. Men vi hade sett rätt han var mycket bättre. Ingen operation i nuläget vilket vi är glada över. Lino är gladare och nu kör vi tablettkuren fram till onsdag då vi har en ny tid hos vår veterinär. Det kan bli en ny kur med antibiotika om det inte ger sig men allt är bra bara vi slipper operation. Inte roligt att Lino ska ha stygn i munnen och inte kunna äta. Han behöver mat för han har en tendens att gå ned i vikt.

Turbo blev så glad när JR och Lino kom hem. Hon har varit med förr då JR kört iväg med en kompis och kommit hem tomhänt. Men Kuma såg hon bäras ut av JR och det tog ordentligt, så idag var hon jätteglad. Lillebrorsan kom hem igen och allt utan tratt eller sådant. Han hade ju tratt då vi hämtade honom och det tyckte Turbo var konstigt och jobbigt. Men han var ju nykastrerad och måste ha den tills stygnen var borta.

En betydligt piggare Lino har struttat runt i trädgården idag. Men han har inte den orken han hade innan han blev inflammerad i käken. Det är väl också värmen som spelar in. Vi har omkring +35 i skuggan nu och knappt någon vind. Fläktarna går för fullt om dagarna men vi har inte behövt ha igång ac på dagen. Vi kör igång dem då vi går in för kvällen. Då får vi snabbt en behaglig temperatur inomhus.

Vi har haft en helt underbar dag ute och jag har simmat mina 90 meter och JR har fått sin tid i poolen. Ikväll tog vi ett dopp innan vi gick in och det var så skönt. Tror det var över trettio grader plus ute när vi tillslut gick inomhus. Lino fick faktiskt ett par zoomies och körde race runt poolen ikväll. Lilleman är på gång och det är så skönt.

Vår härfågel har sin unge som nu verkar vara flygfärdig. Tror inte det är så mysigt under takpannorna nu.

2 svar på ”Midsommar innebär ju semester för många

  1. Så bra att Lino är mycket bättre.
    Efter allt jobb som ni har lagt ner ska ni ju bara ta det lugnt och njuta av det.
    Kylmattorna gillas kan jag se.

Lämna ett svar