Torsdag och dags för inköp igen

Lite kinkigt är det då Turbo löper och närmar sig höglöpet med stormsteg. Än klarar man det ensam men säkra är vi aldrig. Så när JR körde iväg på sin inköpstur var jag väldigt mycket på min vakt. Jag ville bädda sängen så det var klart till JR kom tillbaka. Det fungerade faktiskt bra och jag kunde placera mig i stolen ute under parasollet. Värmen har kommit tillbaka ordentligt så man svettas duktigt då man anstränger sig. Men ett dopp i poolen väntade ju så jag härdade ut.

Det byggdes på huset idag och där mellan spjälorna i staketet glimtar det röda teglet. Lustigt nog så limmar de fast teglet och murar inte alls. Lite oväsen men inget som stör särskilt mycket. På sommaren skymmer våra växter och träd huset men på vintern kommer vi se det. Det är ju ändå på sommaren vi är ute hela dagarna och sitter och njuter.

Det var verkligen skönt med ett dopp och vi guppade runt rätt länge. Hundarna lade sig inomhus vilket de oftast gör när vi badar. Men snart får vi nog turas om att bada ett tag. Turbo är en lurig en som vet hur man smyger iväg för att porra. Idag gick det bra och det var vi glada för.

En bacon/äggmacka efteråt satt perfekt och till det lyssnade vi på dagens sommarpratare. Jag pausade så hundarna fick sin middag och sedan fortsatte vi lyssnandet. Precis den sysselsättning man vill ha en varm dag. Det blev molnigare mot kvällen och kanske skulle det komma en regnskur. Vi chansade inte utan greppade var sin vattenkanna och började vattna våra växter.

Lino i sin älsklingshörna spanande på fåglarna. Nu ger jag dem ingen mat eftersom det är sommar och de kan ju äta mygg tycker jag. Så det är kanske det de gör för vi har inte särskilt mycket av den sorten här. Mest flugor har det varit och dem klarar vi av snabbt och effektivt med gamla hederliga flugsmällare. Vi är riktigt duktiga på det. Åtminstone jag haha.

Denna blomma tillägnar jag ett par bloggvänner som har det lite tufft just nu och jag tänker på dem och skickar all positiv energi jag kan.

3 svar på ”Torsdag och dags för inköp igen

  1. Det är skönt med lite rutiner som att bädda, vattna och handla. Sen kan man vara spontan för övrigt.
    Jobbigt med löpet, hon är lite klurig.
    Mycket vacker blomma!

Lämna ett svar