Så skönt att luften är torrare nu

Visserligen är det ett par grader varmare idag men luften är bättre och det känns inte lika klibbigt. Tyvärr, är Lino lite väl het på gröten och Turbo säger inte nej. Så vi har fått passa dem idag med. Åttonde dagen med höglöp och nu hoppas vi att det ska vara över i morgon. En tvätt i aktern ska hon få så Lino inte tycker att det luktar så gott. Ska bli så skönt att det är över.

Så hon har växt vår aloevera! Ja, det är en sådan och det visste vi inte när vi köpte den men jag har köpte en del trädgårdstidningar och lärt mig en del om växter. Denna var så liten och ett tag trodde vi att hon skulle dö. Vi har ju försökt med två andra växter tidigare och de klarade sig inte. Så jag är väldigt glad vi har en kraftfull växt här.

Innan vi gick in för kvällen fick Turbo lite egen tid eftersom Lino inte låter henne göra sina toaletter ifred utan rantar efter hela tiden. Det blev lyckat och JR hade full sjå med Lino som inte tycker om när någon går sin väg. Till vänster i bild kan ni se lillkotte som också växer på sig. De kommer att ge fin skugga här med tiden.

Vi har gjort rent golven idag och det behövdes verkligen. Jag bäddade med röda lakan idag med men tror inte att det egentligen inte behövs för Turbo droppar inte längre. Men jag gjorde det ändå. Har två set som jag skiftar mellan när det är löptid för Turbo.

Vi njuter trots allt här hemma och håller oss i skuggan men är bruna som pepparkakor ändå. Efter fyra år här nere är vi bruna året om. Men som sagt vi solar aldrig och smörjer in oss då vi måste vara någon stund i solen. Vi har ju en kort vinter här om man ens kan kalla det vinter. Vår läkare säger att man inte kan det. Så då har vi inte det då.

Vädret i morgon säger sol så jag ska tvätta lakan.

2 svar på ”Så skönt att luften är torrare nu

  1. Otroligt vad växterna nu trivs med din omvårdnad.
    Skönt för Turbo att få vara ifred ibland.
    Man ska lyssna på sin läkare!!!

Lämna ett svar