Ingen rast ingen ro

Golven väntade på att få bli rena. De har väntat en hel vecka så det var dags.Ingen nyhet men vi brukar göra detta varje söndag. Så tar vi det lugnare i morgon eftersom det är måndag. Måste erkänna att det är roligare att vara ledig när andra måste jobba. Så en söndag är inte så viktig att arbeta lite på.

Kom då !!! Hela trädgården är ju här! Lino väntade på mig och Turbo så vi skulle komma ut. Han vill att vi ska vara tillsammans allihop. Idag ville han inte komma in och hämta oss som han brukar utan stod och titta in genom fönstret. Så vi skyndade oss och Turbo vände rätt fort och gick in igen. För varmt tyckte hon och lade sig i badrummet under vasken. Hennes lilla koja.

När alla väl är ute kan han lägga sig och koppla av. Men han var busig idag och drog upp lite majsblad med rötter och allt. Tyckte väl att vi var för tråkiga som bara satt i skuggan och tog det lugnt efter vårat arbete. JR planterade den plantan igen och så vattnade han det hela så den klarar sig säkert.

När JR började vattna var livet roligare tyckte Lino och busade med honom. Han har varit på riktigt bushumör hela dagen efter att ha sovit en del mellan varven.

Vi känner värmen slå mot oss när vi rundar udden och det är så underbart att vi har skugga vid bordet på framsidan. Det första JR gör på morgnarna nu då solen är framme och himlen medelhavsblå, är att sätta upp parasollet. Det ger oss direkt skugga på trädäcket. Skönt då vi gärna sitter ute en stund innan frukost. Låta dagen starta sakta utan stress.

När frukosten är avklarad är vi i stort sett utomhus hela dagarna i vårat rum ute på trädäcket. Det är såhär livet ska vara och precis hur vi tänkte oss att våra dagar till största delen kulle förflyta. På tal om att flyta så har vi just gjort det idag i poolen. Blir väl likadant i morgon då vi tar ledigt.

2 svar på ”Ingen rast ingen ro

Lämna ett svar