Det gick bra att vara ledig idag med

Jag kände att när jag kört en maskin tvätt och hängt upp den så var jag klar för idag. Det var varmt och här gäller det att spara på krafterna. Jag beordrade JR till sittande i stolläge och efter att ha dammsugit poolen tyckte han att det var en mycket bra idé. Så vi har suttit på rumporna mest hela dagen. Lyssnade på dagens sommarpratare och det var mycket intressant då det var Svt:s korrespondent som levt många år utomlands och i Ryssland.

Borde kanske hugga lite mer ved till vinterns brasor, eller inte? Det kan faktiskt vänta ett bra tag till. Men vi har en del tändved klara så det är ju bra. Men faktum är att vi köpt färdighuggen ved de senaste två åren och det är riktigt billigt. Bara att beställa en pall och så kommer det till grinden. Så vi gör nog det i år igen och den gamla veden som vi har hugger nog JR när han känner för det.

Idag har vi tagit ett dopp i poolen då värmen i den har stigit till +29 och det är minimum för mig. Det har varit varmt idag så det var riktigt skönt att svalka sig i vattnet. Jag har gjort mina rörelser och det är så skönt efteråt. Innan vi gick in för ikväll vilket vi brukar göra då solen går ned, satt vi på bänken vid udden och njöt.

Hundarna kommer ofta och hämtar oss då de vill gå in och sova. De är nöjda med dagen och vill att vi alla går inomhus.

Därför blir vi aldrig sittande här så långa stunder, men det är mysiga stunder som vi älskar. Denna tid är det inte för varmt utan precis så skönt så man har svårt att gå in, men som sagt så vill hundarna det.

Solen går ned bakom kastanjeträdet och snart är det mörkt ute och vi trycker ned jalusierna för natten.

2 svar på ”Det gick bra att vara ledig idag med

  1. Väldigt bra att få färdig ved hem till grinden.
    Kloka hundar ni har som säger till när det är dags att gå in.

Lämna ett svar