Varmt läkarbesök

Värmen håller i sig och efter en kort sejour ute på morgonen då jag satte upp parasollet och hundarna gjorde sin toalett var vi redo att gå in för att väcka JR som sover som ett barn trots att vi väsnas. Jag vaknar oftast av att Lino väcker mig eller av mig själv vid tio på morgonen. En bra tid för mig då jag känner mig utsövd. Vet inte när JR någonsin är utsövd och vaknar av sig själv. Kan vara om blåsan kräver att bli tömd och då är det ju egentligen inte frivilligt. Men jag klagar inte våra morgonrutiner fungerar bra och hundarna är glada.

Jag hade ett läkarbesök inbokat idag till tjugo över ett vilket är en bra tid annars men idag var det inte det. JR körde runt med hundarna så han kunde ha ac:n på i bilen och jag satt i ett överfullt väntrum, vilket förvånade mig. Jag var ju till vår läkare i augusti förra året också och då var jag helt ensam i väntrummet. Nu vällde det in föräldrar med barn och de har alltid företräde framför oss vuxna trots att vi har bokat tid. Suck….

Så där satt jag och väntade och JR körde runt med hundarna. Jag är glad att jag hade tagit med mig en liten vattenflaska. Tur ändå att luftkonditioneringen var på vilket inte är vanligt. Men med så mycket folk var det ändå varmt. Nåväl jag fick förklaringen av vår läkare varför det var så mycket folk idag. De har just nu inga läkare i vare sig Murviel som är vår grannby eller i Casoules som är byn efter. Så alla som behöver läkarvård kommer till vår by. Jag fick mitt recept och allt var ok så efter ett kort stopp på apoteket körde vi hem.

Hemma är bäst tycker hundarna och efter en bit mat tog vi oss ett dopp i poolen. Vilken härlig känsla trots att vattnet var lite för varmt +31,5. Men vad gör det?

Vi blötte en handduk i poolen och lade över hundarna som tyckte att det var så skönt. Sedan somnade de och vi lyssnade klart på boken och jag letade rätt på en ny som vi ska börja på i kväll.

De varnar för höga temperaturer i morgon kl.12.00 så troligtvis kommer vi tillbringa förmiddagen inomhus med korta turer ut för att hundarna ska göra sin toalett.

2 svar på ”Varmt läkarbesök

  1. Jobbigt med värmen som ni har just nu.
    Tråkigt att sitta i ett väntrum och vänta när man har en bokad tid. Men är systemet som det är så är det ju bara att acceptera.
    Skönt att komma hem igen.

Lämna ett svar