Varmt men skönt idag

Det var så att Lino blev så glad att det inte var så varmt idag att han fick tokspel. Så skönt att kunna sitta utomhus utan att solen brände så hårt. Men hög luftfuktighet gör att man svettas ordentligt då man anstränger sig. Så när jag bäddat och gjort klart allt för hundarna så tog vi ett dopp i poolen. Blev lite molnigt men vad gjorde det när värmen ändå höll i sig.

Vi har tagit det lugnt idag då det har varit lite av dagen efter hetvågen. Lyssnat till vår ljudbok som är mycket spännande och hör och häpna så nickade jag till en kort stund.

Nu ska vädret bli lite mer ostadigare och vad det betyder vet man aldrig. Men vi tar allt med en nypa salt för när väderappen säger regn så får vi kanske tre droppar. Återstår att se hur det blir. Värme ska vi ändå få och lite regn skadar inte.

Himlen bådar för fint väder men man vet aldrig. Sommaren fortsätter här ett tag till.

4 svar på ”Varmt men skönt idag

Lämna ett svar