Ett år har gått fort

För ett år sedan hämtade vi hem vår lille Lino och han var lite nere eftersom han precis hade blivit kastrerad och hade en stor tratt kring halsen. Men vi försökte skämma bort honom och ge honom massor av kärlek. Så liten och skör han kändes då.

Så smal och vi hade knappt sett en hund där man såg revbenen så tydligt. Så det var dags att få lite hull på killen.

Idag ser han ut såhär och vi tycker att han är så vacker och ståtlig. En betydligt gladare och hälsosammare hund. Men så kärvänlig och tillgiven så han vet inte till sig. Vi är så glada att ha fått äran att ha honom hos oss. Denne lilleman som etsat sig in i våra hjärtan.

Inköpsdag idag och en dag av väntan för hundarna eftersom det tar lite tid då listan är diger. Men vädret har varit så härligt med sol och blå himmel. Jag fick ta fram min sommarklänning igen då det var +30. Inte klagar jag över det alls utan är så nöjd.

När vi hade fått in all mat och jag logistikchafen lyckats få in alla varor på rätta platser fick hundarna först sin middag och sedan åt vi var sin minipizza. Lyssnade på boken som är riktigt intressant och spännande “Den tyska hustrun” och handlar om både före och efter andra världskriget. Många intressanta aspekter och spänningar uppdagas. En bok jag absolut kan rekommendera.

I morgon har vi fritt valt arbete eller inget arbete om man inte vill. Det är ny månad och man ska väl ta det lugnt då eller hur?

2 svar på ”Ett år har gått fort

Lämna ett svar