Då var det inköpsdag igen

Vi har ju skurit ned inköpen till en dag i veckan och det var under pandemin vi började med det. Så idag gjorde JR sig klar och sedan körde han iväg till Super-U. Listan brukar vara lång och det var den idag med. Jag och hundarna vaktade huset. Men jag bäddade och hundarna fick sina morötter som de väntar på varje dag. Passade på att göra slut på den sista gurkan vi hade. Så nu har jag färdig saltgurka i en burk i kylen. Hundarna fick ett par skivor färsk gurka som blev över.

Det blev en del zoomies när JR kom hem och då går det undan. Jag lyckades stuva in alla varor och vi har ju inte det största kylskåpet som finns, men det räcker faktiskt bra åt oss två. Det enda som gäller är att tänka till och då fungerar det bra. Jag har ju fått en del träning i och med att vi har ett litet kylskåp i husbilen och där får man vara kreativ. Men vi har ju två frysar nu så vi kan frysa in en del varor tills JR ska laga till det.

Resten av dagen tog vi ledigt och lyssnade på vår ljudbok. Vi diskuterade idag om hur många böcker vi lyssnat på till nu och jag tror vi är uppe i ett femtontal. Men före vi lyssnade så blev det en bit mat och så en fransklektion. Det blir lite svårare för varje gång vilket är bra. Efter det fick hundarna sin middag och vi kunde slappna av. JR slumrade nog till en stund men det är i sin ordning. Det är vår tid för avkoppling om dagarna och att sitta utomhus är så härligt. Tids nog blir det kallare och vi kommer säkert lyssna lite mindre då, för JR vill gärna titta på tv och sova till den. Något som Lino älskar för han ligger bredvid i soffan och sover. Jag är förpassad till matbordet och det är okej för jag brukar hålla på att teckna och hålla på i datorn. Men nu har vi fortfarande varmt så vi blir ute tills det mörknar.

Klart vi bjuder på en solnedgångsbild ikväll med. I morgon är det fredag och det är fritt valt med ledighet och arbete för oss. Vi gör så mycket och så lite vi vill. Ha en fin fredag allihop!

3 svar på ”Då var det inköpsdag igen

  1. Skönt att bara behöva handla 1 gång i veckan. Att ha två frysar måste underlätta en hel del.
    Mysigt att sitta och lyssna tillsammans.

Lämna ett svar