Ingen väntetid

Turbo har visat att hon är besvärad av klorna. De har växt sig långa så JR bestämde att han skulle ta teslan ner till veterinären och boka tid för klippning. Så efter frukosten gav han sig av. Jag bäddade och gjorde mig klar för dagen. Det blev snabba ryck för JR fick en tid i eftermiddag till Turbo. Bra tyckte vi och jag skulle dammtorka idag så Lino och jag stannade hemma. Lino grät när de körde iväg och det tog en stund att lugna honom. Han har svår separationsångest om fler än en åker iväg.

När de sedan kom hem var Lino glad igen och eftersom JR köpt grisöron i torsdags så fick de dela på ett. Lördagsgodis brukar de få ibland. Turbo var också glad och dristade sig till att leka en liten stund.

Hon trippade så lätt till bilen sade JR. Han passade på att boka klippning till Lino i nästa vecka.

Det råder lite rugby yra i våra kvarter just nu och sydfranskan har hängt upp en stor frans flagga vid sin dörr. Det är nämligen VM i rugby och det är en stor sport här nere. Vår sydfranska är mycket idrottsintresserad och vi ser inte röken av henne om dagarna. Hon gör sina inköp på morgonen för att sedan hålla sig inomhus och se på alla matcher.

Resten av eftermiddagen och kvällen har vi bara tagit det lugnt och jag har faktiskt tagit mig till nästa nivå i mina franskalektioner. Det går framåt och JR tycker att han känner sig så duktig. Vi har äntligen kommit igång på riktigt och det känns så bra.

Med denna uppdatering från klorofyllen önskar vi alla en härlig söndag.

2 svar på ”Ingen väntetid

  1. Underbart att få tid till samma eftermiddag. Skönt för damen att få lite tassvård.
    Lino verkar vara en väldigt känslig vovve, så synd om honom när han gråter. Men det går ju fort över när flocken är samlad igen.

Lämna ett svar