Lite moln men det sätter inte sordin på vårat humör

Annonser

Lite sovmorgon blev det idag och det var så skönt. Jag tänkte att vad tusan nu ska jag tvätta kläder. Hoppas att det ska bli en del sol och vind. Så rätt jag tänkte för så blev det. Allt torkade så bra och jag blev glad. Det är lite av ett lotteri nu på hösten att hänga ute.

JR har betsat trädäcket på baksidan för andra gången och nu är det klart. Snart kan Rulle och Rutan få tillbaka sina platser. Krukorna ska bli gröna och jag tror att det kommer att bli så snyggt.

Lite orolig himmel idag men solen bröt fram då och då. Där borta vid bergen är det regn och det är en hel del faschinerande att stå här borta och se det.

Jag har haft en trevlig stund med sydfranskan idag som egentligen heter Mme R och vi var inne i vår trädgård och i vårat hus. Det var så roligt att få visa henne allt som hon varit lite nyfiken på. Hon bröt barriären och sade att nu är vi du med varandra. Wow alltså! Vi böt telefonnummer och om det är något så ska vi ta kontakt. Det känns verkligen stort. Jag har något i bakfickan men återkommer till det senare.

Det kanske inte är så märkvärdigt för er som läser detta att vi lagt av titlarna med en bybo. Men faktiskt så är det väldigt stort för nu är vi på början till accepterande. Vi håller på att bli riktiga bybor. Det har tagit fyra år men det är vad jag trodde från början att det tar minst den tiden att bli bybo. Vi är på väg till det nu.

Härlig kväll och vi har haft det så bra idag.