Nu flyger de iväg

I morse var luften fylld av starar och det kvittrade nästan öronbedövande. Dags att resa till varmare trakter tydligen och detta fenomen upplever vi varje år på hösten. För vi kan faktiskt kalla det höst fortfarande. Vi har långa höstar här nere.

Så plötsligt blev det tyst och de var iväg till Afrika. Men vi stannar ju här och njuter av solen och värmen. För vi har ett underbart väder just nu. Man blir glad varje dag.

JR tog till vara på dagen och rensade bort ogräs på baksidan. Jag gjorde väl inte riktigt det då jag stannade inomhus en del av dagen. Men dammet måste bort. Så det sysslade jag med. Därför ville jag att vi skulle sitta en stund ute med en liten whiskypinne. Bra avslutning på dagen tycker jag. Prata om olika saker och lösa världens problem är vi bra på.

Vi lever ju våra liv utomhus mest hela dagarna och det är tack vare att vi har så stabilt väder. Riktigt hundväder för det mesta med andra ord.

Idag blev det lite lördagsgodis som vanligt då jag delar ett grisöra till hundarna. De älskar det men tycker lika bra om morötterna de brukar få. Olika smaker är något vi gärna ger hundarna då de älskar det.

Jag fick inte mitt paket med skissmateriel idag utan ett mail som sade att de hade problem med att levererade det idag som det var lovat. Men jag är en tålamodig persom så det kommer säkert till veckan som kommer. Nu tar vi söndag och gör precis det vi har lust med.

2 svar på ”Nu flyger de iväg

  1. Efter en trevlig dag så blev det en fin avslutning både för er och hundarna.
    Och du har ju fortsatt något att se fram emot.

Lämna ett svar