Under parasollet idag igen

Annonser

Det har verkligen ordnat sig med vädret även om världsläget inte har det. Det är mycket jag inte förstår när det gäller hur folk tänker om det som sker idag. Mångt och mycket är skrämmande och jag undrar om vi lever i samma värld ibland. Men så har vi vårat liv här nere som gör att vi får ett bra perspektiv på det som sker i Sverige. Ja, vi har bra appar som verkligen gör att vi kan följa nyheterna.

Okej, jag förstår att jag störde snacket här och jag ber verkligen om ursäkt. Drar mig snabbt tillbaka och fortsätt bara med erat snack.

Vi har pysslat med lika olika saker under dagen och som vanligt har dagen runnit iväg i snabb fart. Hundarna har varit ute hela dagen och en hel del turister har strosat förbi vilket inte gillas riktigt av Lino. Farligt med okända människor med ryggsäckar och stavar tycker han.

Annars har vi inte gjort så mycket mer idag än det vanliga. Som att bädda sängen och ja jag behöver väl inte räkna upp vad man mer gör om dagarna. Inte så intressant kan jag tycka. Men dagarna flyter på så vi är fullt sysselsatta ändå.

Ikväll hade jag svårt att hitta mina foton från dagen då de inte syntes som de skulle men det får bli som detta då.

Kan bara säga att det är så skönt att värmen tycks ha kommit på allvar nu även om nätterna är svala. Inte mot nollan men inte tvåsiffrigt. Jag har fönstret lite öppet för att det ska bli lite svalt och vi sover bra.