Äntligen fick jag en dag med klippning

Annonser

Det är verkligen dags att köpa en ny bäddmadrass för jag tycker att den vi har nu fått för många memories. Jag tycker inte att den är så skön längre och mycket kan bero på min arm som är jobbig att vända med i sängen. Men det ska bli en ny madrass och jag ska köpa den denna vecka. Sedan får vi väl se när den kan levereras.

Detta blir man glad av att se när huset öppnas upp efter natten. Vi tänker oss en liten tur i morgon för att handla på Jaia och så vill JR gå in på Castorama för att se vad de har i kakelväg. Han har en plan för toaletten vid dressingroom och äntligen kommit på vilka färger som ska råda därinne. Så det blir en stunds väntetid för oss när han är där inne.

Tycker verkligen om placeringen av mimosan, då jag gärna sitter på bänken och vilar ryggen då jag arbetar i trädgården. Kan känna doften och det är så uppfriskande. Är så glad att JR byggde bänken med spaljen där. Nu har inte begognan vaknat ännu men längre fram får vi fina orange blommor över våra huvuden. Ja, jag har vår i mitt huvud.

Lite blommor i häcken har börjat slå ut. Tänk så mycket man kan upptäcka när man sätter si ned och tittar. Det behöver inte vara så storslaget utan det lilla i tillvaron är minst lika fint. Men då måste man ju stanna upp och jag är så glad att den tiden har vi nu. Stanna upp oftare säger jag bara och se dig omkring.

Turbo poserar framför min trakasserade buske som verka orsaka en hel del allergi hos mig. Är det månne en hämnd att jag nu skalar av den ordentligt? Inte då men det är massor av torra grenar i mitten och jag tror faktiskt att den kommer att bli riktigt fin om ett tag.

Tillslut var det dags för oss att gå in och ge hundarna middag. Lino hämtade mig och det var bara att gå in då.

Jag plågar er med ännu en av mina skapelser och denna är jag lite nöjd med. Jag blir glad över att se den. Kanske är det färgerna? Tyck vad ni vill för jag är nöjd vilket som.