Lördagsfeeling på udden

Annonser

Vi vaknade av att hundarna bökade runt i sängen och JR höll på att bli utknuffad så det var bara att sätta sig upp och gnugga sömnen ur ögonen. Skulle nu vilja rekommendera en bok som vi lyssnar på innan vi somnar: Där kräftorna sjunger av Delia Owens. Jag tycker om böcker som är välskrivna och denna är det samt annorlunda än många av de böcker som finns på marknaden. Så den som är intresserad av annorlunda böcker kan gärna läsa denna.

Ingen enorm värme idag men blåsten höll sig långt ovanför oss och solen visade sig oftare än igår. Jag har gått runt inomhus och torkat av skåp och annat, medans JR har idkat trädgårdsarbete. Rensat ogräs och tagit bort lim från sin fleesjacka. Lite sådant man behöver göra emellanåt. Med andra ord en meditativ lördag med god feeling. Inte för att vi haft någon tung arbetsvecka men nu drog vi ner en växel till och det var skönt. Vi satt faktiskt ute en stund innan det kändes lite kyligt och hundarna ville ha sin middag.

Nästa projekt jag har är att klippa bort alla blad underst på våra palmer för då mår de bättre. Inte riktigt min grej att krypa under buskar och träd men ner ska jag och nog ska det går bra. Bara lite lugnt och meditativt så det bästa är ju att dessa yuccor inte avger något pollen.

Ikväll kommer men sista teckning på ett tag för jag är inte klar med någon mer och det är ni kanske glada över att slippa. Men var inte alltför glada för det kommer fler längre fram eftersom jag tecknar vidare. Eller så låter jag bli att lägga upp dem här.

Som jag har tjatat om så har jag så roligt och njuter enormt av att sitta och hålla på med detta. Men fotandet kommer ni att få följa eftersom jag älskar att titta genom linsen och föreviga ögonblick.