Regn hela dagen

Från morgonen till i kväll har det regnat konstant. Inget hällregn men ett lätt regn som håller på hela dagen gör att det blir mycket vatten tillslut. Lino har vägrat att gå ut vissa stunder men det har varit lite uppehåll emellanåt och då har han kilat ut.

Dripp dropp från alla växter när jag tittade ut genom fönstren. Urtrist och ingen av oss tyckte att det var vackert någonstans. Men i morgon ska vi åka och hämta skivan som JR köpt och jag hoppas att vi får in den i Mackan. Ska bli spännande och vi har en tid att passa med andra ord.

Vi har läst, pratat och JR har gjort brunsås för kommande middagar. Så idag fick även hundarna några skedar med sås över sin mat. Mycket uppskattat kan jag lova. Vi försöker berika maten med något extra varje dag. Hundar äter ju med nosen eller inte äter men de insuper doften från maten och en hunds nos är mycket utvecklad. Det har vi alltid tagit fasta på och våra hundar har alltid älskat maten de serveras.

Vi själva har ätit moulesfrites idag och det var gott. Det var ett tag sedan vi åt det. Ett tag åt vi det varje vecka och det blev lite för mycket. Därför har vi hållit uppe ett tag och det var bra för nu smakade det så bra. Vi vill inte föräta oss på en så god rätt. Annars är vi duktiga på att variera oss så det inte blir en enahanda matsedel.

Jag älskar denna syn från mitt fönster i rummet. Öppnar jag dem så kommer en ljuvlig doft in. Men inte idag nej. Här öppnas inga fönster alls då vädret är surt. Det räcker med att ytterdörren öppnas då hundarna ska ut. Bra att vi ska ut en sväng i morgon så hundarna får lite stimulans.

2 svar på ”Regn hela dagen

  1. Så mycket trist regnande.
    Smarrigt med sås över maten tycker hundarna. Klart dom ska ha lite extra gott.
    Underbar utsikt.
    Hoppas det gick bra med skivan?

Lämna ett svar