Dagen regnade bort

Annonser

Ett litet uppehåll på morgonen och hundarna sprang ut och gjorde sina toaletter. Men det räckte och sedan satt vi en stund i sängen och kelade för att se hur det började regna igen. Då var det dags att laga frukost och jag kokade ägg och hällde upp apelsin juice och tomatjuice. Vi tog det lugnt och så blev det uppehåll, men det var kort och herrarna fick dra sig inomhus igen så vi fick tillbringa dagen inomhus.

Så arbetshandskarna fick vila en del idag. Men jag tror att det ändå var bra för herrarna att vila idag också. Men det vill de nog inte hålla med om. Jag hade även en tid att passa på vårdcentralen för att förnya mina recept. Så min dag har jag i princip bara väntat eftersom jag hade en sen tid idag.

Det var nog fler som höll sig inomhus på grund av vädret och det var så tyst ute och vi kunde höra regnet falla. Jag hade fönstret öppet då det blir så kvavt när det regnar.

Bara att softa tänkte Turbo och lade sig på sängen i sovrummet. Jag sitter ju där och har mina fransklektioner. Alltid trevligt att ha sällskap.

Syrenbusken blev uppgrävd av H som stannade hemma då jag var på vårdcentralen. Han grävde upp rubbet och jag är så innerligt tacksam. Solen tittade fram och det passade bra att göra det då jorden är så mjuk.

Den grå dag som var har försvunnit och solen visade sig innan det mörknade. Vi slapp vattna idag och det är ju bra. Kan berätta att min besiktning var godkänd. Få se vad morgondagen bär med sig. Eller idag ska jag väl säga eftersom det är över midnatt nu.