Förklaring

Med tanke på de inlägg jag skrev igår så misstänker jag att ni tänker: Jaha, ännu en blogg som ska kritisera och skriva skit om andra bloggare.

Jag vill härmed eftertryckligt säga att så ska denna blogg inte bli.

Min tanke är att jag ska skriva om det som poppar upp i mitt huvud. Vad det än är.

Innan denna min egna blogg så har jag läst en hel del bloggar av olika slag och popularitet. Jag kan se en tråd i de bloggar som är populärast och ser också faran i att lämna ut sig alltför mycket. Att upptäcka när man blir utnyttjad av andra är nog svårt när man är ung. Produktionsbolag och olika managers ser en inkomst och tar tillfället i akt. Om det sen blir en kortvarig succé bryr de sig inte i.

Som att låta någon göra en skiva eller ha ett webprogram utan att bry sig om ifall bloggaren har talang eller inte. Det blir ju ändå en snabb inkomst för bolaget och vad som händer efteråt är inte deras problem.

En fundering som uppstod denna morgon.

Lämna ett svar