De lila armbanden

God morgon,

De lila armbanden man ska använda när man ska bli klagofri får man om man köper boken En klagofri värld. Det fick jag i allafall. Jag köpte min genom Livsenergi som finns på nätet. Men man kan beställa dem direkt om man går in på denna hemsida:

www.AComplaintFreeWorld.org. som är deras hemsida. De skickar ut armbanden helt gratis.

Meningen är att man sätter armbandet på ena handleden och så fort man kommer på sig själv med att klaga,skvallra eller kritisera så flyttar man över armbandet på den andra armleden och så börjar man om.

Man ska alltså försöka att ha armbandet på samma armled 21 dagar i sträck.

Detta ska jag försöka nu och i boken står det att det kan ta mellan fyra till åtta månader innan man klarar det.

Men det är bara klagomål,skvaller och kritik som sägs högt som kostar. Det man tänker räknas inte. Naturligtvis kan du använda en vanlig gummisnodd eller bara en sten som du har i fickan eller något annat som du flyttar från ena fickan till den andra.

Jag börjar min första dag nu.

Vi blir det vi tänker på.

                                                   -Earl Nightingale

Lämna ett svar