Addar du vem som helst till din facebook?

Jag var nog lite frikostig i början för det var ju roligt att ha många “vänner”. Men så en gång hittade jag ett x som jag inte träffat på år och dag. jag var den som lämnade men vi var vänner efter det. Jag skickade ett meddelande och han svarade. Frågade hur allt var och så men addade inte mig i sin vänlista.

Först så blev jag lite putt men sedan tänkte jag efter. Varför skulle han egentligen adda mig? Vi har ju ingenting gemensamt längre och av hänsyn till dom man nu lever ihop med så ska vi nog inte ha kontakt. Så jag nöjde mig och kom på att ett annat x som sökt upp mig och addat borde bort från min vänlista. Jag har inget intresse i hans liv och han ska inte ha ett dugg med mitt liv att göra. Det kan ju kännas som att jag var egoistisk men jag tror att man måste gå vidare i sitt liv och hitta nya vänner som delar samma intressen man har idag.

Så jag har blirvit mer noggrann med vilka jag addar till min facebook. Hur tänker ni ?

Lämna ett svar