God middag

Har förberett dagen med att bada jaccuzzi och det behövdes då räkningarna skulle betalas idag. Bra att vara avslappnad inför det.

Min fundering denna morgon har varit kring den dröm jag hade inatt. Vaknade nämligen vid halv sex av att jag drömde något riktigt hemskt.

Jag och en väninna blev kidnappade av en man som skulle våldta oss båda. Han förde oss uppför en trapp och stängde in min väninna i ett rum. Jag lyckades övertala mannen att släppa mig och låta mig gå. Min väninna var förlamad av skräck så jag kände att jag måste vara stark. Men när jag började småspringa nedför trapporna kom mannen efter mig och han hann ifatt mig ute på gatan. Jag såg mig omkring efter någon människa och lyckligtvis kom det en vacker dam med sin tonårsdotter. Kvinnan bar en tunnklänning som böljade så vackert i vinden. När jag bad om hjälp så lade hon armen om mig och tog mig därifrån. Mannen stod kvar och såg efter oss men tordes inte inte ingripa.

Jag tog fram min mobil och ringde 112 för att skaffa hjälp till min inlåsta väninna. Polisen sade att de inte kunde komma direkt eftersom de inte hittade till den adress jag uppgav. Jag blev arg och skällde ut dom. Försökte förklara att om de inte snabbade sig så kunde min väninna vara död då de kom fram.

Då vaknade jag.

Detta var en olustig dröm men jag var mest arg över polisens inkompetens när jag vaknade och hade en konstig känsla som berodde på att jag hade klarat mig från mannen.

Det känns fortfarande konstigt efter så många timmar.

Lämna ett svar