Frusen på morgonen

God morgon,

-2 och mörkt ute så vad gör man efter en tidig morgonrunda med hundarna. Har man tid så blir det en varm dusch. Men i dagens samhälle har det blivit mer stress och en snabb dusch är väl vad de flesta hinner med innan det är dags att rusa iväg till jobb och skola mm.

Jag har alltid älskat att bada i badkar och att sitta och vakna i lugn och ro men märkte att det blev färre och färre gånger jag verkligen gjorde det. Att ta sig den tiden gick inte då det är så många måsten hela tiden. Det blir oftast en snabb dusch.

Så när vi skulle byta ut badkaret så blev det en duschkabin såklart. Men vi köpte faktiskt en med steamer för något slags relax kände vi att vi behövde. När vi var runt och tittade på olika modeller stötte vi på ett äldre par som funderade på att köpa en steamer. Frun ville övertyga mannen och jag hörde henne säge: Men du Gustav man kan duscha i den också. Vilket fick oss att dra på munnen för kabinen ser onekligen ut som en slags rymdfarkost. och visst kan man duscha i den också.

Ett lyckat köp blev det för vår del och vi unnar oss faktiskt att sitta en stund i ångan och känna alla stela muskler mjukna. Alla borde ha något slags avkoppling varje morgon istället för att stressa. Att ta sig den korta stund det tar varje morgon att vakna i lugn och ro borde vara alla förunnat. Sen spelar det egentligen ingen roll hur eller vad man gör, bara ta 5-10 minuter till dig själv så blir dagen helt annorlunda. Jag lovar.

Lämna ett svar