Följt debatten i riksdagen

Tyvärr måste jag säga att så många är okunniga om vargen och hur den är. Flera av riksdagsledamöterna verkar dåligt pålästa. Även Andreas Carlgren. Varför har man inte bett att få hjälp av expertis, från både vargmotståndare och vargvänner? För att kunna få ett bredare perspektiv på vargen.

Det har även förts en debatt i aftonbladet under eftermiddagen och den gör mig ännu sorgsnare. Vilken fruktansvärt okunnighet det är ute i landet.

Då slår det mig att detta gäller säkert inte bara vargfrågan utan i stort sett alla frågor. Invandring, homosexualitet mm. Alla gapar högt utan att ta reda på fakta. Det är mycket” jag tycker.” Man angriper personer istället för frågan. Så löser man inga problem.

Angrip frågan och se bortom den för att få en lösning.

Lämna ett svar