Såg på tv

Här var det en massa krångel på datan idag men skam den som ger sig, inlägget ska in :-).

Såg sossarnas Ylva hm vad heter hon nu iefternamn? Det är hon som blev kär i en regeringskompis när sossarna satt i regeringsställning. Nåväl hon uttalade sig angående arbetsförmedlingen och hur hög arbetsbelastning det har blivit på dom som arbetar där. Klart att det blir det då företag säger upp folk på löpande band. Vanlig politik under lågkonjunktur.

Så nu tyckte Ylva att det skulle avges resurser så att dom som söker jobb ska få komma oftare. Jag förstår inte varför. Arbetsförmedlingen fixar ju inga jobb. Man går dit endast för annars så får man inget från a-kassan. Men att sitta där och prata jobb gör inte att man får något. Så det är inte resurser till det man ska ta fram. Utan jag anser att man ska anställa mer folk som raffar fram jobb. Så var det förr och så kan det väl bli igen.

För det är jobb man vill ha inte en nickande dam/herre som är såå förstående. Ja så tycker jag och detta anser jag är befogad kritik.

Lämna ett svar