Coaching

Min fundering är om det ger något i slutänden. Det är ju så populärt med coaching nuförtiden. Man får en sådan om man blir arbetslös. Men är det en sådan man behöver? Jag pratade med en fd kollega som fått en sådan. Visst peppning behöver man alltid få när man hamnar i en sådan situation efter många år i arbete. Men till syvende och sist är det upp till en själv att skaffa nytt arbete. Det blir ju inga konkreta resultat av att bli coachad.

Jag känner att det kanske vore bättre att få kontakt med andra som tagit sig ett steg längre i processen. Någon som vet vad man går igenom. Att det sitter någon människa framför en som är så hurtig och tycker att detta klarar du, är inte det man vill höra just då. Istället vill man ha verktyg för att få ett nytt jobb. Prata ger inget sådant. En mall man kan gå efter och sedan någon att fråga om man kör fast. jag har en massa idéer om hur man skulle göra. Ska utveckla dom senare här.

Lämna ett svar