Skönhet kommer inifrån

Jag har bestämt mig, att jag är mot fettsugning och att man opererar sig för att bli vacker. Det blir bara plastigt och konstgjort. Brösten ser ut som bollar. Helt runda och konstiga. Jag tycker inte det är snyggt. Man ser ansikten som är helt stela utan ett enda ansiktsuttryck. Det är inte vackert.

Skönhet kommer inifrån och har inte med ålder att göra. En människa som mår bra blir automatiskt vacker. Så jag tror att alla dom som operar sig mm skulle behöva en inre lyftning istället, för en yttre. Varför skaffa sig en snygg fasad när det inre ser ut som geggamoja.? Tillslut syns det även på fasaden. Det läcker ut i porerna.

Kan man inte bära upp alla dyra kläder som man köpt, så spelar det ingen roll hur stora tuttar eller hur slät du hy man har. Har man ingen klädsmak så kan man kasta ut hur mycket pengar som helst, utan att betraktas som vacker. Stil kan man aldrig köpa sig, det har man eller så lär man sig det. Fast vissa kan inte lära sig.

Lämna ett svar