Varseblivningsnivåer

God morgon,

Japp, det säger jag fast det snart är lunch. På helgerna tar jag alltid sovmorgon. För att markera att nu är det helg. Vi har nyss ätit frukost och hundarna är ute och leker i trädgården. Så nu tänkte jag förklara lite vad dessa varseblivningsnivåer är för något.

Det indianerna menar är hur vi uppfattar vår omvärld och oss själva. Det är alltså fyra olika nivåer som livet består av.

Jag ska ta ett exempel ur boken.

En resenär träffar på två stenhuggare. Han frågar den första: “Vad gör du?” och får till svar: “Kanthugger stenen.” Sedan går ahn bort till dena andra stenhuggaren och frågar: “Vad gör du?” och får till svar: “Jag bygger en katedral.”

De båda männen gör samma arbete, men en av dom är medveten om att han kan välja att vara en del av en större dröm.

Laikaindianerna säger: “Du kan bara lösa varje problem på nivån ovanför den nivå där det uppstod.”

Lämna ett svar