Söndag = ta hand om dig själv

Ber om ursäkt för sen uppdatering i bloggen. Men jag har bestämt att söndagar, ska jag vika till att ta hand om mig och min familj. Så efter en promenad med hundarna, åt vi en långfrukost. Det känns så lyxigt att kunna få läsa tidning och ta det lugnt på morgonen. Efteråt tog vi ett bubbelbad. Så nu känner man sig som en ny människa.

Ska förstås stryka tvätt nu i eftermiddag, men jag tycker faktiskt om det. Det ger mig ro och lugn. Jag brukar få en hel del bra idéer vid strykbrädan. Ibland löser jag en del problem också.

En del av er kanske tycker det låter knasigt, men jag slår vad om att ni också har sysslor som ger er ro. Där ni kan fundera på saker och lösa problem.

Jag ska även erkänna att jag inte klarat av en hel dag ännu utan att klaga eller kritisera. Men jag kämpar på och jag ska klara en hel dag innan denna månad är till ända.

Lämna ett svar