Sista dagen

Idag är det sista dagen på mitt gamla jobb. Känns lite konstigt, att efter tio år sluta. Lite oväntat var det eftersom ingen hade kunnat tro att de skulle lägga ned. Men jag har haft semester en månad så jag har vant mig lite att inte rusa iväg om morgnarna.

Känner att den stress jag haft, kommer jag absolut inte längta tillbaka till. Nej, nu ska jag jobba med mindre stressiga saker.

Tror vi är många som är i samma situation. Men jag ser detta som en ny möjlighet och inte som ett slut. Hade detta inte hänt så skulle jag med all säkerhet stannat kvar och mått dåligt tillslut. Allt har en mening och jag tror detta ska leda till något väldigt bra. Jag mår faktiskt väldigt bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.