Vem eller vad inspireras du av?

Har du funderat på vad det är du inspireras av eller av vem? Det behöver inte vara av endast en sak eller en människa, utan flera olika. Men att bli inspirerad är viktigt. Att få en kick av något eller av det någon säger.

Låter vi oss bli inspirerade av någon eller något? Vi borde göra det. Något som för oss framåt mot våra egna höjder. Vi förtjänar det.

Jag blir själv inspirerad av andras berättelser om hur de förändrat sina liv. Kan dom så kan ju jag. Leva ut sina drömmar och se dem förverkligas. Det uppmuntrar mig att gå vidare med mina egna. Men det gäller att hitta andra som kan pucha dig framåt och tror på dig.Var inte rädd att säga vad du vill. Låt inte någon trycka ner dig, för någonstans finns det en människa som delar dina drömmar. Då känner du dig inte så ensam längre.

Lämna ett svar