Morgonens funderingar

Ibland dyker det upp lite konstiga funderingar, som ändå får en att stanna upp och tänka till. Som nu denna morgon, då vi kunnat ligga och vakna i lugn och ro tillsammans med hundarna.

Hur hade livet sett ut om, jag inte träffat min man och så vidare…… Var hade jag bott? Om jag inte flyttat runt som jag har gjort, skulle jag inte haft de erfarenheter jag har idag. Jag hade antagligen inte varit samma människa och haft de åsikter jag nu har.

Man blir lite yr av att fundera i sådana banor. För det har ju alltid funnits valmöjligheter, och vem kan säga att jag alltid gjort de rätta valen? Som faktiskt har blivit väldigt bra tillslut. För att växa ska man inte alltid ta den enklaste vägen, utan man måste ner i dalarna för att uppskatta utsikten från berget.

När jag sätter mig ner och tänker efter så är jag idag glad över mina val, och att jag gått igenom en hel del svårigheter. Det gör ju att jag nu väljer mina vägar mer noggrannt och är mer säker på mina val.

Jag är glad över att vara där jag är idag. Både fysiskt och psykiskt.

Lämna ett svar