En familjesöndag har vi haft

Jag försökte komma in på internet tidigare men det var lite lönlöst. Sista söndagen i månaden och folk runt omkring, skulle betala sina räkningar. Det var lite fullt i etern tror jag. Sen har vi ju haft februarilov och många ungdomar har tillbringat tid med datan.

Ändå har det varit mycket aktiviteter runt omkring. Jag kommer ihåg att man såg fram mot sovmorgnar och roliga saker som man fick prova på. Då hade man inte data eller spelkonsoller så man var tvungen att umgås med sina vänner. Det sociala nätverket var personligt på den tiden. Visst är det bra med data och spel men ibland kan det bli lite för opersonligt, i mitt tycke.

Vi har målat eller min man har gjort det och jag har tagit hand om stryktvätten. Så nu tycker vi att vi fått gjort en hel del. Vi har tillfredställt vårt behov av att vara produktiva. En kvarleva från vår uppväxt. Tror inte att dagens uppvbäxande befolkning har samma behov av att vara produktiva på sin fritid. De är nog duktigare på att uppfylla sina egna behov. Kanske lite mer egoistiska, vilket inte behöver vara negativt.

Nu ska jag i alla fall vara egoistisk och njuta av kvällen.

Lämna ett svar