Att vara nöjd med dagen

Är du nöjd med din lördag? Jag har städat nästan hela tiden, låter kanske tråkigt men en sån skön känsla när allt är rent. Jag är kanska är pedant men det luktar så gott av grön såpa i hela huset just nu. Skön musik i bakgrunden och ett lugn som utbreder sig. Hundarna är så lugna och jag tror att dom tycker om att det är rent.

Nu väntar en god middag och en promenad. Det blir skönare ju längre mot våren vi kommer. Kvällarna blir ljumma och ljuset kommer tillbaka. Ja, jag känner mig rik i dessa stunder. Livet är bra.

Jag har väl inte så många läsare just nu men jag vet att fler kommer och vi ska ha ett rikt utbyte av tankar och åsikter. Det ser jag frm mot. Inga sensationer kanske men något som berikar.

Jag kan också meddela att nu har jag inte bytt armled på armbandet mer än två gånger per dag. Det är kanske därför jag mår så bra. Framsteg gör en alltid starkare eller vad tror ni? Man behöver inte bara motgångar för att växa utan även medgångar.

Jag önskar alla en underbar kväll. Och blir det inte så finnas jag här för den som vill.

Lämna ett svar